Luni 6 Februarie

Primarul din Florești, Bogdan Pivariu, s-a săturat de debandada din construcții: Urmează amenzi


La Florești ”nu mai merge și-așa” cu disciplina în construcții, terenurile neîngrijite, depozitările de deșeuri. ”Acțiunile de verificare vor deveni permanente până când regulile se respectă”, a spus primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu.

Primarul din Florești îi somează pe constructori

Astăzi am reluat seria verificărilor în teren a modului în care se respectă prevederile legale în principal în domeniul disciplinei în construcții, pe raza UAT Florești.

Am verificat șantiere, starea punctelor gospodărești, dar și a unor terenuri neîngrijite din zonele: Șesul de Sus, Urușagului, Porii, Stejarului, Eroilor, Cetății, Sub Cetate, str. Tăuțului, împreună cu Poliţia Locală, de la disciplina în construcții și mediu.

Am solicitat clarificări și vor fi aplicate sancțiuni în toate cazurile în care au fost constatate nereguli. Asociațiile de Proprietari ale căror puncte gospodărești sunt neîngrijite sau prezintă elemente lipsă vor fi notificate în sensul remedierii, efectuării de lucrări de reparații acolo unde situația o impune”, a amenințat primarul Pivariu.

Haosul de pe domeniul public din Florești este luat în vizor

Acesta a spus că dezvoltarea unei localități este una, dar haosul este de neacceptat. 

Înțeleg nevoia de dezvoltare a unei comunități, dar nu accept bătaia de joc pe banii și bunăstarea cetățenilor comunei Florești, pe care îi reprezint.

Este inacceptabil să facem curățenie pe străzi din banii locuitorilor de bună credință, dar să constat că există investitori care aruncă cu noroi – la propriu- peste munca administrației locale și a unei întregi comunități”, a mai spus primarul.

Bogdan Pivariu susține că va trece la amenzi. ”Nu am avut și nu voi avea niciun fel de înțelegere pentru cei care aleg să nu respecte regulile și reglementările legale în vigoare”, a spus Pivariu.

Comentarii Facebook