”Primărița de fier” a Clujului nu mai acceptă că ”merge și așa”: ”După asta cinci ani nu se mai sparg drumurile”


Primărița din Chinteni, Lucia Suciu, supranumită ”Primărița de fier”, a spus că nu mai permite ca fiecare să facă ce vrea în comună. 

În urma publicării listei cu obiectivele de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, Comunei Chinteni i-a fost alocată, în prima etapă, suma de 10.000.000 lei pentru obiectivul MODERNIZARE STRĂZI ÎN COMUNA CHINTENI. 

Străzile care vor intra la asfaltare în această primă etapă sunt:

CHINTENI:

Burebista, Sarmisegetuza, Munții Oașului, Munții Bucegi, Munții Șureanu, Nucului, Kelemen Arpad, Decebal, Traian, Marin Sorescu, George Enescu, Păcii, Munții Rodnei, Mihai Viteazu, Cetății și Mălinului.

VECHEA:

Strada de la Biserică și Strada spre Capela Mortuară. 

S NMARTIN: Strada de la Biserică 

MĂCICAȘU: Strada aflată în partea dreaptă a podului nou construit. 

În acest sens, REVENIM cu rugămintea de a trece, de îndată, la realizarea branșamentelor la rețelele de utilități publice, dat fiind faptul că, ulterior executării lucrărilor de asfaltare, timp de 5 ani, nu vom mai emite acorduri pentru realizarea branșamentelor.

De asemenea, toți cei care nu ați depus la sediul Primăriei Chinteni declarațiile notariale de renunțare la cota parte din drum, vă rugăm să depuneți aceste declarații în termen de trei zile lucrătoare. În cazul în care nu veți efectua acest demers, vom fi nevoiți să reconsiderăm lista străzilor propuse, înlocuindu-le cu alte străzi programate pentru etapa II și a căror situație juridică este clară”, a precizat Lucia Suciu.

Practic, localnicii care nu se vor mobiliza vor rămâne fără drum asfaltat. 

Comentarii Facebook