Primaria Cluj-Napoca plateste 50.000 de lei unei firme de avocatura


Primaria Cluj-Napoca va achita firmei de avocatura BOSTINA SI ASOCIATII suma de 50.059 de lei pentru a reprezenta municipalitatea in procesul de milioane de euro privind cartierul Lomb.

"La licitatia de astazi, organizata in vederea atribuirii contractului avand ca obiect servicii de asistenta juridica pentru dosarele aflate pe rolul instantelor de judecata in proiectul Lomb, a fost un singur ofertant - BOSTINA SI ASOCIATII, iar pretul oferit a fost de 50.059,50 lei", precizeaza reprezentantii Primariei Cluj-Napoca.

 

SC Impact Developer & Constructor SRL a dat in judecata Primaria Cluj-Napoca si cere despagubiri de 57 de milioane de euro pentru ca nu ar fi respectat prevederile din contractul de asociere pentru realizarea cartierului de pe Dealul Lombului.

 

Dezvoltatorul imobiliar este reprezentat in instanta de casa de avocati Zamfirescu, Racoti si Predoiu (n.red. ministrul Justitiei, Catalin Predoiu).

 

Consiliul Local Cluj-Napoca isi angajeaza avocat cu 15.000 de euro pentru a lupta cu casa de avocatura a ministrului Justitiei

Comentarii Facebook