Miercuri 24 Aprilie

Primăria Cluj-Napoca nu vrea să plătească 5,5 milioane de euro pe hotelul Continental

 

Primarul Emil Boc le-a recomandat consilierilor locali să voteze împotriva exercitării dreptului de preempțiune pentru cumpărarea hotelului Continental, din cauza prețului exorbitant.

 

Nu cred că această clădire costă 5,5 milioane de euro. Nu cred că ne putem permite să ne aruncăm așa și să scoatem din buzunarul public suma de 5,5 milioane de euro. Propun Consiliului Local să voteze împotriva exercitării dreptului de preempțiune”, a declarat Emil Boc.

 

Primarul le-a mai spus consilierilor locali, în ședința de joi, 14 februarie, că situația juridică a hotelului Continental s-a lămurit, iar imobilul poate fi cumpărat, dar că prețul prea mare este o problemă.

 

Consilierul local PDL, Radu Moisin, a declarat că acum imobilul valorează maxim 1,5 milioane de euro și a susținut propunerea primarului Emil Boc.

 

Consilierii locali au votat împotriva cumpărării clădirii, prin uzarea dreptului de preempțiune. ”Vom aștepta să vedem următoarele licitații. Nu credem că cineva va achita suma de 5,5 milioane de euro. Când prețul va scădea, Consiliul Local va putea uza de dreptul de preempțiune, adică prioritate în cumpărare”, a spus Radu Moisin.

 

Consilierii locali au fost de acord cu această propunere, astfel că hotelul Continental poate fi scos la licitație de proprietar, fără ca Primăria Cluj-Napoca să uzeze de dreptul prioritar de cumpărare.

Comentarii Facebook