Primăria Cluj-Napoca bombardează iarăși clujenii cu scrisori recomandate și îi pune degeaba pe drumuri


Primăria Cluj-Napoca îi bombardează de clujeni cu înștiințări prin care sunt anunțați că trebuie să ridice de la Pink Post, un sistem de poștă privat, o corespondență. 

Oamenii sunt chemați la sediul de pe strada Decebal, unde află că au de plătit impozitul pe anul 2023, lucru știut de toată lumea. .   

Azi am primit o avizare privind încercarea de livrare de la Poștă. E vorba de o scrisoare RECOMANDATĂ de la Primarie, serviciu taxe și impozite. Fac kilometri cu mașina în orașul aglomerat ca să ce? Probabil să aflu că Primăria îmi mulțumește pentru plata impozitelor și să mă anunțe că și anul acesta să fac la fel. Mii de oameni sunt puși pe drumuri de Primărie. Din banii de pe RECOMANDATE mai bine mergeau la un psihiatru”, a comentat un clujean.

O altă clujeancă a afirmat că i s-a lăsat înștiințarea, deși era acasă și îi putea fi înmânat plicul.

Confirm. Impozitul! Eram în casa proaspăt operata de proteza la genunchi și nici măcar nu a avut bunul simt sa sune la usa. A băgat avizele în posta și duși au fost. Idem și vecinilor mei. Întrebarea e cum o să merg eu în cadru și cârje pe drumuri pentru prostiile lor?”, a mai punctat o clujeancă.

Primăria a făcut același lucru și în 2022, plătind sume mari către Pink Post.

POLITIC/ADMINISTRATIV Primăria SMART a lui Boc toacă FĂRĂ MINTE banii pentru a trimite prin poștă clujenilor înștiințări că au de plătit impozite

Comentarii Facebook