Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, critici la adresa lui Emil Boc: ”I-a pierit glasul”


Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanătății îi reproșează lui Emil Boc lipsa de declarații in legatură cu faptul ca orașul Cluj-Napoca a pierdut potențiala finanțare din PNRR pentru proiectul Spitalului Monobloc de Copii. 

Acesta îl acuză pe edilul clujean pentru lipsa sa de explicații publice în cazul excluderii spitalului pediatric monobloc promis clujenilor anul trecut, de pe lista de investiții din Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Acest proiect era inclus în PNRR în luna iulie a anului trecut, dar lista a suferit modificări în luna Februarie, astfel că, Spitalul Monobloc de Copii a fost exclus de la finanțarea asigurată de Ministerul Sănătății condus de Alexandru Rafila (PSD). 

În luna octombrie 2022, Emil Boc declara pentru un post de radio local: "Este o proiecție, ca lângă Spitalul Monobloc de Copii să se construiască o nouă maternitate. Cam acolo am ajuns împreună cu Alin Tișe, președintele CJ Cluj și cu specialiștii. Dar prioritățile sunt acum Spitalul Monobloc și Centrul de Transplant".

Spitalul Monobloc și noua maternitate urmau să fie finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății a declarat astăzi în cadrul vizitei sale la Cluj-Napoca: “i-a pierit glasul, la Cluj, nu l-am auzit pe domnul Boc, vă amintiți poate fiind din Cluj, cât de vocal era domnul Boc atunci când am schimbat managerul de la Spitalul Județean de aici, de câte ori m-a atacat, vă amintiți asta. Nu știu dacă vi-l amintiți pe domnul Boc ieșind și spunând că Spitalul Monobloc, adică iată prioritatea 0, a fost scos de pe lista de investiții de către domnul Rafila“.

Comentarii Facebook