Primăria SMART a lui Boc toacă FĂRĂ MINTE banii pentru a trimite prin poștă clujenilor înștiințări că au de plătit impozite


Clujenii au primit în masă înștiințări prin care sunt anunțați, unii chiar speriați, că trebuie să ridice de la Pink Post, un sistem de poștă privat, o corespondență. Când se prezintă la sediul de pe strada Decebal, oamenii află că sunt hârtii de la Primăria Cluj-Napoca, decizii de impunere prin care li se cere să achite impozitul pe anul 2022.   

Practic, Primăria Cluj-Napoca trimite aceste avertizări de plată a impozitului indiferent de situație

Un clujean a relatat cum a primit aviz și s-a dus la Pink Post. ”Mă duc la ei, fiind într-un loc accesibil. În fața mea alt om cu avize, ridice 3 scrisori (pentru el, soție și copil) cu informarea despre impozitele de plată.

Aflu că oricum nu mai am ce lua și că erau aceleași scrisori de la primărie. 

Scrisorile respective le-am primit deja, în plic obișnuit. Și care oricum sunt inutile, fiindcă de ani buni noi plătim toate impozitele prin ghișeul.ro.

Probabil Antonia nu a observat acest infim amănunt.

De ce mai cheltuie primăria atâția bani să tipărească aceste scrisori și să le trimită?! Unde e digitalizarea aia cu care se laudă Emil Bloc?!”, se întreabă un clujean, pe Grupul Clujul Civic. 

Bătaia de joc pe banii publici este mai adâncă la Cluj! Oamenii sunt puși pe drumuri să ridice deciziile de impunere pe 2022

Aceste decizii de impunere au fost eliberate în 4 februarie 2022, dar au ajuns la oameni după 15 martie. Interesant este încă un aspect. Poșta privată, Pink Post, a lăsat numai înștiințările, dar nu și plicurile, deși angajații puteau face asta, pentru că au bătut drumul până la domiciliul adresantului. Dar nu! Ei au lăsat în poștă numai înștiințarea, pentru ca omul să ridice personal plicul de la sediul poștei private. 

Aceasta acțiune face parte din ciclul cum să stricam banii publici pe lucruri inutile. Partea "frumoasa" a lucrurilor este că hârtiile au fost eliberate în 4.02.2022 și au ajuns la beneficiari in 15.03.2022. De ce, dacă cineva a fost la poartă nu a lăsat plicurile, ci doar înștiințarea? Ca toți cetățenii să se alinieze la coada să-si ridice plicurile cu o informare legată de impozitele deja plătite. Am găsit la coadă oameni vârstnici care abia respirau de spaima, speriați de informația din interiorul plicului și de faptul că ei au plătit impozitul și acum mai trebuie să-l plătească încă o dată.

Cu alte cuvinte, bani aruncați pe hârtie, toner, firma de curierat, plata salariaților și bani cheltuiți cu drumuri, parcări, etc”.

Pentru a nu avea probleme, trebuie să vă faceți cont pe site -ul Primăriei și bifați opțiunea de a primi pe e-mail orice corespondență.

276146622_1026763217936807_4411842081618978905_n.jpg

Comentarii Facebook