Primăria Cluj-Napoca a aprobat majorarea tarifelor de taxi, dar taximetriștii rămân nemulțumiți: „E puțin jenant, toate s-au scumpit”


Primăria Cluj-Napoca a dat curs solicitărilor venite din partea taximetriștilor clujeni și aprobă majorarea tarifelor pentru cursele de zi și de noapte. Însă aceste majorări sunt sub pragul solicitat, iar taximetriștii le-au catalogat drept ”jenante”, mai ales având în vedere scumpirile pe linie din ultima vreme.

Asociațiile de taxi au cerut o majorare de la 2,95 lei/km pentru cursele de zi – la 3,25 lei/km, respectiv de la 3,25 lei/km pentru cursele de noapte – la 3,55 lei/km.

Noile tarife maximale aprobate la nivelul Primăriei vor fi însă 3,11 lei/km pentru cursele e zi, respectiv 3,43 lei/km pentru cursele de noapte.

Este puțin jenant, toate s-au scumpit, nu era un capăt de țară să ne aprobe cererea așa cum am formulat-o”, a declarat Daniel Mitrea, președintele Asociației Naționale a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi (ANPOTRT) filiala Cluj-Napoca, potrivit Cluj24.


Comentarii Facebook