Prețurile Fany - Florești nu au scăzut. Oamenii au plătit tot 4 lei o cursă

 

Consiliul Județean Cluj a anunțat zilele trecute că a negociat cu societatea de transoport Fany reducerea prețurilor din 1 august. Un cititor Știri de Cluj avertizează că această reducere nu se aplică.

 

Azi dimineață am luat autobuzul Fany din Cetatea Fetei către Gară. M-am așteptat să plătesc doar 3.5 lei, în loc de 4 lei, având în vedere anunțurile în presa de zilele trecute când se anunța reducerea de preț valabilă din 1 August 2012. Șoferul mi-a zis că prețul pe această rută nu s-a schimbat și că este tot de 4 lei. Pe cine sa mai credem?”, se întreabă Corina Tripon, un cititor Știri de Cluj.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi primarul comunei Floreşti, Horea Şulea, au anunțat în 25 iulie că au ajuns la un acord cu reprezentanţii firmei Fany Prestări Servicii SRL pentru reducerea tarifelor. 

 

Astfel, începând cu data de 1 august a.c., tariful biletelor va scădea cu 12,5%, reducerea urmând a fi aplicată pe toate cele trei rute care leagă municipiul reşedinţă de judeţ de comuna Floreşti: Cluj-Napoca–Floreşti sat, Cluj-Napoca Floreşti- Cetatea Fetei şi Cluj-Napoca–Luna de Sus. 

 

Se reduce preţul biletelor pe ruta Cluj-Napoca - Floreşti! VEZI cu cât

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE:

 

Societatea Fany, care asigură transportul de călători între comuna Florești și Cluj-Napoca, a explicat de ce prețul biletelor nu a scăzut din 1august, așa cum s-a anunțat.

 

Prețurile Fany - Florești scad numai din 2 august. VEZI toate explicațiile

Comentarii Facebook