Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan: Laszlo Tokes este un nostalgic frustrat

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, crede ca declaratiile lui Laszlo Tokes, potrivit carora populatia de etnie maghiara din Romania nu se poate bucura de libertati, nu sunt demne de un europarlamentar.

 

"Laszlo Tokes este un nostalgic frustat care nu vrea sa inteleaga ca problemele reale ale romanilor, indiferent de etnia acestora sunt cu totul altele decat cele pe care le spune domnia sa pe la intalniri ale comunitatii maghiare. Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu a avut niciodata o pozitie in Parlamentul European care sa ii confirme locul de vicepresedinte al acestei institutii. Nu l-a interesat faptul ca in Ungaria actualul prim ministru, dl Viktor Orban, a facut o Constitutie mult prea conservatoare sau ca tot in Ungaria a fost adoptata o lege a presei mult prea restrictiva. Dar in tot acest timp, domnia sa vorbeste despre faptul ca populatia de etnie maghiara din Romania nu se poate bucura de libertati. Ii amintim dlui Tokes ca la Cluj-Napoca functioneaza Universitatea Babes-Bolyai, o institutie care este emblema a multiculturalismului", a declarat Remus Lapusan.

 

Presedintele PSD Cluj crede ca si PDL, partid aflat la guvernare, ar trebui sa ia pozitie fata de "declaratiile iresponsabile si aberante ale lui Laszlo Tokes".

Comentarii Facebook