Liberalii cer scoaterea strazii Oasului din programul guvernamental de reablitare a drumurilor judetene

TNL solicita Primariei preluarea strazii Oasului si trecerea ei intre obiectivele de interes local care necesita interventie de urgenta.

 

"TNL Cluj solicita sefului PDL Cluj-Napoca, primarului Sorin Apostu, sa preia inapoi strada Oasului si sa o reincluda in obiectivele de interes local care necesita interventie rapida din fonduri locale, avand in vedere ca nici o firma nu a dorit sa o repare pe banii si in conditiile Guvernului", se arata intr-un comunicat al tinerilor liberali.

 

Pentru ca este drum judetean, strada Oasului a fost trecuta in programul guvernamental de reabilitare a 10.000 de kilometri de drumuri, dar la licitatia organizata la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului nu s-a inscris nicio firma. "Nu se stie de ce firmele au evitat Clujul, se stie doar ca Ministerul Dezvoltarii Regionale va relua procedura de proiectare si executie, situatie care spulbera speranta locuitorilor de pe Oasului de a-si vedea strada reparata pana la finalul anului. Acestora nu le mai ramane altceva de facut decat sa astepte asfaltul electoral, din primavara lui 2012", mai spun tinerii liberali.

Comentarii Facebook