Cum vor arata bancile din Parcul Central! Care model va place cel mai mult? VIDEO si FOTO

 

Parcul Central din Cluj-Napoca este in plin proces de reabilitare, iar arhitectii studiaza acum cele mai placute si practice modele de banci, care vor fi amplasate pe alei.

 

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca si arhitectii firmei care gestioneaza proiectul de modernizare a Parcului Central, finantat din fonduri europene, trebuie sa aleaga dintre patru modele de banci.

 

"Marea majoritate sunt gandite sa fie banci rezistente si in functie de discutiile pe care le vom avea cu proiectantul vom decide care dintre banci vor fi montate in parc", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

"Bancile trebuie sa fie mai comode pentru ca in parc oamenii stau, citesc un ziar sau se joaca pe computer. Bancile trebuie sa fie mai solide, dar si sa fie elegante si comode", a spus arhitectul Adrian Borda.

 

Primarul Sorin Apostu a mai spus ca aceasta investitie fiind facuta din fonduri europene trebuie sa fie una de referinta. Lucrarile de modernizare a Parcului Central "Simion Barnutiu" sunt efectuate de firma ACI si au o valoare de 17 milioane de lei.

 

Vezi si...

Cum vor arata scaunele de la Sala Polivalenta! Tribunele vor fi retractabile pentru meciuri de hochei sau gimnastica VIDEO

Piete volante in Grigorescu, Gheorgheni si Sala Sporturilor. Cele din cartiere vor fi deschise dupa-masa VIDEO

Parc de joaca in locul locuintelor de tigani de pe strada Coastei VIDEO si FOTO

 

Comentarii Facebook