Președintele PDL Cluj, Daniel Buda: Victor Ponta să iși dea demisia de urgență pentru amanarea denunțării clauzelor abuzive

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, îi solicită demisia lui Victor Ponta, pentru ca, sustine acesta, "premierul ne-a demonstrat încă o dată  că nu înțelege nici fenomenul juridic, pe lângă cel economic. Victor Ponta a anuntat ca a a pregătit o nouă ordonanță de urgență care amână iarăși intrarea în vigoare a prevederilor cu privire la denunțarea de către clienți a clauzelor ABUZIVE, impuse de bănci". 


Potrivit liderul democrat-liberal de la Cluj, "Victor Ponta, mai dă o palmă cetățeanului de rând în relația cu băncile. Astfel, prin amânarea intrării în vigoare a prevederilor care oferă posibilitatea denunțării clauzelor abuzive impuse de bănci precum și prin stabilirea ca aceste clauze să se judece direct la Înalta Curte de Casație și Justiție, se încalcă prevederile din Carta Fundamentală a Drepturilor Omului cu privire la dreptul cetățeanului la un proces echitabil. Niciun abuz sau nicio clauză abuzivă a vreunei instituții nu poate să genereze o stare de drept".

Comentarii Facebook