Scandal cât CASA cu sensul giratoriu de pe Mehedinți: Pentru ”boierii” de pe Câmpului trebuie să sufere mii de oameni?

 

Desființarea sensului giratoriu de la intersecția Câmpului și Mehedinți a agitat spiritele în rândul celor care susțin că această măsură nu este bună.

 

După ce luni la rând oamenii din Mănăștur au cerut desfiițarea sensului giratoriu, Primăria Cluj-Napoca a fost de acord, dar acest lucru a generat proteste din partea celor care apreciau inițiativa municipalității.

 

Intersectia strada Mehedinti cu Campului este o mare problema la orele de varf.

Tocmai ce s-a desfiintat sensul giratoriu de acolo si aceasta afecteaza vadit miile de locuitori de pe strada Mehedinti.

 

Sensul giratoriu experimental a fost util.

a. La orele de varf masinile de pe strada Mehedinti lasau loc de trecere masinilor care veneau dispre strada Izlazului in continuarea intersectiei Campului cu Mehedinti. Astfel, in medie se trecea de sensul giratoriu in ritmul de o masina/doua de pe Mehedinti si una/doua de pe Campului, alternativ.

b. Este destul loc pentru implementarea lui, dovada ca a rezistat destul de mult timp. Intradevar a fost nevoie sa fie micsorat in dimensiune si exact acesta este si solutia, un sens giratoriu avand in centru un cerc mic in dimensiune peste care sa nu se poata trece deloc si un alt cerc mai mare, legate de beton in plan inclinat , astfel incat sa fie deranjant de trecut de masinile mici, insa util cand autobuzele trebuie sa treaca si au nevoie de loc.

 

In raspunsul oferit anterior mentionati ca nu era loc, ceea ce este incorect.

Sensul giratoriu este solutia optima de rezolvare a problemelor.

 

Probabil ca boierii de pe Campului nu sunt obisnuiti sa stea la coada in intersectie asa cum cei de pe Mehedinti stau de ani de zile la acea intersectie. Se pare ca nici ritmul alternativ de 1-2 masini dinspre fiecare strada nu le-a priit.

Solicit realizarea unui drum pentru ei cu iesire in varianta Zorilor. Pana la realizarea variantei Campului-Zorilor vrem sa avem inapoi sensul giratoriu Mehedinti-Campului.

 

2. Referitor la raspunul care l-ati oferti anterior la acest subiect, strada Mehedinti are 2 iesiri, insa una este restrictionata la dreapta exact spre intersetia cu strada Campului, asa ca explicatia cu 2 iesiri ale strazii Mehedinti nu reprezinata solutia al aceasta problema, numarul locuitorilor de pe Mehedinti este foarte mare si sunt multe masini”, a scris un clujean, pe portalul domnuleprimar.ro.

Comentarii Facebook