Preşedintele PDL Cluj, Buda, acuză USL de FRAUDĂ: "O listă cu 400 de persoane care nu se află în ţară a fost trimisă în zona Beliş"

 

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a făcut o acuzaţie la adresa USL cum ar fi trimis în zona Beliş a judeţului Cluj o listă cu 400 de persoane care nu se află în ţară pentru a fi trecute ca fiind prezente la vot.

"Fac apel la cei de la USL Cluj să aibă grijă ce fac şi ce îşi propun să facă pentru a nu vicia rezultatul votului. Minciuna are picioare scurte şi vom formula plângeri penale împotriva celor care vor frauda în ziua votului. Avem informaţii că oameni de la USL Cluj întocmesc liste cu persoane care nu sunt în ţară pentru a le folosi în ziua votului astfel încât acestea să apară că au votat pentru asigurarea cvorumului şi validarea referendumului.

Au venit oameni la noi să ne spună că o listă cu 400 de nume a fost trimisă în zona Beliş unde e o secţie specială. În ziua votului, PDL Cluj va avea 3.000 de oameni în teren care vor supraveghea secţiile prin fotografiere şi filmare pentru a preveni fraudele”, a spus depuitatul Buda.

Acesta a mai precizat că prin amplasarea camerelor video la intarea în secţiile de votare „nu se încalcă legea”.

Vrem să securizăm votul, ne interesează numeric câţi oameni votează. Am solicitat copierea listelor suplimentare din secţiile de votare, să avem în timp real informaţii cu cei care votează pe aceste listele pentru a verifica dacă au votat şi în alte secţii. Nu putem sta cu mâinile în sân”, a adăugat preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda.

Comentarii Facebook