Pop Teodor Puscas, despre meciurile amicale jucate de Tise pe Cluj Arena: E lipsa de respect!


Consilierul judetean PSD Cluj, Pop Teodor Puscas, a declarat ca meciurile amicale jucate de Alin Tise si reprezentantii ACI pe stadionul Cluj Arena demonstreaza lipsa de respect.

"E o lipsa de respect pentru stadion. Am avut o lectie foarte dura de acces pe iarba unui stadion, cand au venit cei de la Chelsea la CFR. I-am invitat pe oficiali sa treaca peste gazon pentru a scurta drumul si ne-au spus ca pe teren are acces numai fotbalistul, cu pantofi de fotbal. Nu stiu cu ce joaca ei, cu adidasi sau cu pantofi cu crampoane, dar mi se pare lipsa de respect", a declarat Pop Teodor Puscas.

Consilierul judetean PSD Cluj a mai spus ca gazonul de pe Cluj Arena va avea probleme. "Un gazon are metodologia si normele lui tehnice de formare. Daca a adus gazonul sub forma de covor, dupa parerea mea e o imensa prostie. Gazonul se seamana pe trei straturi: cel mai jos e la 20 centimetri, al doilea la 12 si al treilea la 7 centimetri. Sub forma de covor nu va rezista. La CFR Cluj a fost semanat intr-un nisip care a fost dus la un laborator ca sa se vada ce fel de samanta sa puna", a declarat Pop Teodor Puscas.

 

Vezi si...

Alin Tise joaca "amicale" pe stadionul Cluj Arena: "Data viitoare imi chem si familia si bunica de 75 de ani" FOTO

Mihai Szeplekan: Nu e frumos ca au jucat amicale pe Cluj Arena si pe noi nu ne-au chemat

Comentarii Facebook