Mihai Szeplekan: Nu e frumos ca au jucat amicale pe Cluj Arena si pe noi nu ne-au chemat


Consilierul judetean PNL Cluj, Mihai Szeplekan, considera ca la meciurile amicale jucate in ultimele zile de Alin Tise si trustul ACI pe stadionul Cluj Arena ar fi trebuit sa fie invitati toti consilierii.

"Eu, Mihai Szeplekan, nu am fost informat despre aceste meciuri. Posibil sa fi fost informat un alt coleg si sa nu-mi fi spus. Stiu de o discutie prin care i-am cerut eu personal domnului presedinte Alin Tise sa jucam noi consilierii judeteni si cu angajatii Consiliului Judetean un meci inainte de inaugurare. Daca s-a desfasurat meciul si au fost altii chemati, nu noi si angajatii CJ Cluj, nu e un gest frumos a celor care au organizat acea manifestare. Cu a cuit aprobare s-a facut?", s-a intrebat Mihai Szeplekan.

Consilierul PNL Cluj i-a propus lui Alin Tise ca inainte de inaugurare sa fie un meci amical simbolic intre angajatii Consiliului si consilierii judeteni.

"Nu-i normal si nu e corect fata de noi care am votat inceperea lucrarilor la stadion si suma de suplimentare, mai ales ca am purtat o discutie in care am spus ca ar fi frumos sa jucam si noi cu angajatii si la final tricourile special facute sa ne ramana noua. Era un un gest frumos", a mai spus Szeplekan.

Presedintele CJ Cluj, Alin Tise, a jucat mai multe meciuri "amicale" pe Cluj Arena impreuna cu patronii de la ACI, fratii Aschilean, cei care construiesc stadionul si cu alti invitati, intre care vicepresedintele CJ Cluj, Radu Bica, si seful SC Cluj Arena SA, Radu Ratiu.

 

Vezi si...

Alin Tise joaca "amicale" pe stadionul Cluj Arena: "Data viitoare imi chem si familia si bunica de 75 de ani" FOTO

Comentarii Facebook