Ponta susţine că a primit de la Băsescu o scrisoare cu demisia

 

Premierul României Victor Ponta le-a spus miniştrilor că a primit din nou din partea preşedintelui Traian Băsescu scrisoarea prin care şeful statului promite că va demisiona dacă va fi modificată Constituţia.


Ponta spune că a făcut această dezvăluire pentru a opri "isteria naţională" creată pe această temă, potrivit Mediafax.

"Pentru că am văzut că întotodeauna când apare un gest mai excentric începe o isterie naţională, vreau să vă informez că domnul preşedinte mi-a dat o mapă în care era scrisoarea pe care mi-o trimisese mie, domnului Antonescu şi domnului Constantin înainte de congresele noastre reunite, cu modificarea Constituţiei. Nu am apucat să văd la televizor, dar am înţeles că e o dezbatere naţională sau europeană cu ce mi-a dat mie preşedintele. Sper că am rezolvat marea problemă a media în această secundă", a spus Ponta miniştrilor, la începutul şedinţei de luni a Guvernului.

Preşedintele Traian Băsescu i-a înmânat lui Victor Ponta un dosar roşu, luni, la Cotroceni, la finalul ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură de către noul ministru al Educaţiei, şeful statului şi premierul purtând apoi o scurtă discuţie.

 

Foto: Mediafax

Comentarii Facebook