Ponta spulbera visele lui Uioreanu si Nicoara? "Candidatii la alegeri vor fi desemnati pana in luna mai"

 


Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat la Cluj ca pana in luna mai vor fi desemnati toti candidatii pentru alegerile locale si nationale din noiembrie 2012.
 
Ponta a mai explicat ca aceste persoane vor trebui sa poarte discutii cu romanii de rand pentru a le face cunoscut mesajul USL.

"Avem nevoie de un mod de selectie transparenta si cu legitimitate publica a candidatilor nostri. Vom avea pana in luna mai desemnati toti candidatii USL pentru presedinti de consilii judetene, primari, senatori, deputati. Acestia trebuie sa mearga pana in noiembrie sa faca cunoscuta direct alegatorilor oferta politica a USL si propria lor oferta de candidati, iar apoi sa adune un suport popular al romanilor, nu numai al membrilor de partid", a explicat Victor Ponta.

El a atras atentia ca USL nu va avea resursele financiare ale "PDL - partidul stat" si ca vor trebui sa intre in lupta pregatiti. "PDL este un sistem de stat mafiot, care se bazeaza doar pe structurile statului, pe cumparat de bani si pe frauda, si pe cumpararea presei. USL trebuie sa mearga direct la oameni, sa avem programe si candidati buni".

 

Marius Nicoara, candidat pentru functia de primar, iar Horea Uioreanu la Consiliul Judetean Cluj 

 

USL Cluj a anuntat deja ca pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca va candida Marius Nicoara, iar pentru cea de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, deputatul Horea Uioreanu. Desemnarile au fost facute in urma unor negocieri si a unor sondaje interne din randul PSD si PNL Cluj.

 

Anuntul facut de Victor Ponta ar putea da peste cap aceste planuri, sustin analistii politici clujeni.

Comentarii Facebook