Delegatie coreeana in vizita la Primaria Cluj-Napoca


O delegatie Pusan National University (PNU) din Republica Coreea a fost prezenta la Primaria Cluj-Napoca, in cadrul unei vizite care se desfasoara in perioada 10-13 ianuarie.

Din delegatia coreeana au mai facut parte reprezentanti ai Institute of Logistics Information Technology si ai companiei AutoAtis.

"Scopul acestei vizite este de a schimba informatii si de a cauta colaborari cu diverse institutii clujene in diferite domenii (academic, economic, social, cultural). Prin intermediul Open Bridge Consortium - Asociatia Culturala si de Afaceri Cluj-Suwon, oaspetii coreeni au solicitat o intrevedere cu viceprimarul cu atributii delegate de primar, Radu Moisin atat cu scopul de a cunoaste mediul administrativ clujean, cat si in dorinta de a se prezenta in fata municipalitatii clujene.

In cadrul discutiilor, viceprimarul cu atributii delegate de primar, Radu Moisin le-a prezentat oaspetilor coreeni mediul universitar clujean. De asemenea, a vorbit despre importanta atragerii unor investitii ale marilor companii din Coreea de Sud si avantajele pe care le ofera Cluj-Napooca in acest sens, dar si despre buna cooperare a municipalitatii cu Open Bridge Consortium. Oaspetii coreeni au mai primit informatii despre marile proiecte ale administratiei clujene, atragerea de fonduri europene si potentialul de dezvoltare al domeniului IT din Cluj-Napoca", se arata intr-un comunicat al municipalitatii.

Cu ocazia vizitei la Cluj-Napoca, delegatia cooreana a mai purtat discutii cu reprezentanti ai Universitatii Tehnice si ai Camerei de Comert si Industrie Cluj.

Comentarii Facebook