Marius Nicoara, candidat pentru functia de primar, iar Horea Uioreanu la Consiliul Judetean Cluj


Senatorul Marius Nicoara si-a anuntat candidatura la functia de primar al municipiului Cluj Napoca. Pentru scaunul de presedinte al Consiliului Judetean Cluj a fost desemnat drept candidat Horia Uioreanu.

Hotararile au fost luate in cadrul Biroului Politic Teritorial al PNL Cluj. Nicoara a fost singurul care si-a depus candidatura in partid pentru functia de primar, asa ca nu a avut concurenta.

In schimb, deputatul Horea Uioreanu a avut un contracandidat, in persoana consilierului judetean Mihai Szeplekan.

"Candidatura domnului Nicoara a fost decisa cu 25 de voturi pentru, 2 impotriva, alte 2 voturi fiind anulate. In ceea ce priveste candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, 22 dintre membri BPT au votat pentru domnul Uioreanu, 4 pentru domnul Szeplekan, restul de 3 voturi fiind declarate nule", a declarat Mircea Abrudan, vicepresedintele PNL Cluj.

"Acest tandem va fi unul castigator si va readuce Clujul pe locul intai in Romania in ceea ce priveste dezvoltarea economica. Suntem constienti de faptul ca vor exista atacuri si incercari de sabotare din partea adversarilor politici, dar ne-am asumat aceasta responsabilitate avand convingerea ca vom invinge. Deciderea acestor candidaturi arata ca avem un plan coerent si serios pentru viitorul judetului Cluj, respectiv al municipiului Cluj-Napoca. In timp ce altii se dezbina, Partidul National Liberal este unit si a decis sa realizaze performata maxima in judetul Cluj", a declarat senatorul Marius Nicoara.

Marius Nicoara a mai candidat in 2008 la functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj si a fost invins de Alin Tise. Presedintele PNL Cluj a obtinut 24,92% din voturi, in timp ce candidatul PDL a obtinut 41,5% din voturi.

Deputatul PNL Horea Uioreanu a mai ocupat functia de consilier local al municipiului Cluj Napoca in perioada 1996 - 2004, iar de atunci a fost deputat de Cluj, din partea PNL.

Comentarii Facebook