Ponta si Antonescu, primii pasageri care vor ateriza pe noua pista a Aeroportului International Cluj

 

Președintele Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu a confirmat ca premierul Victor Ponta si presedintele Senatului Crin Antonescu vor fi primii pasageri care vor ateriza pe noua pista, cu o cursă de linie, in 26 octombrie 2013.

”Am primit confirmarea că atât preşedintele Senatului, Crin Antonescu, cât şi prim-ministrul Victor Ponta, împreună cu alti membri ai Guvernului, vor veni cu prima cursă, una de linie. Aceasta va fi cea care va inaugura pista de aterizare, în jurul orei 15:30, in 26 octombrie . În total, vor fi aproximativ 1.000 de invitaţi, printre care toţi preşedinţii de consilii judeţene, toţi primarii din judeţul Cluj, rectori si personalităţi ale Clujului şi nu numai”, a declarat Horea Uioreanu.

 

Înainte de aterizarea oficialităților va avea loc un miting aviatic, între orele 13.00 și 15.00, iar câteva sute de persoane vor câștiga un loc în două avioane care vor efectua zboruri pe noua pistă.

 

Știri de Cluj te trimite să zbori! Câștigă două locuri în avion la zborul de inaugurare a noii piste de pe Aeroportul Cluj-Napoca

Comentarii Facebook