Consilierii PNL îi cer lui Boc să confirme că nu îi va părăsi pe clujeni pentru președinție


După ce a fost surprins în București în timp ce lua masa cu Traian Băsescu și Elena Udrea, consilierii locali PNL îi cer lui Boc să confirme faptul că nu va pleca de la Cluj.

Consilierii PNL l-au somat pe edilul Clujul să întărească afirmațiile pe care acesta le-a făcut, conform cărora nu are de gând sa candideze la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Grupul consilierilor locali ai PNL Cluj-Napoca, în contextul întâlnirii de ieri dintre primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc, președintele României Traian Băsescu și doamna Elena Udrea, pe fondul declarațiilor președintelui conform cărora: „Emil Boc este cel mai bun candidat al dreptei, care e așezat, foarte cinstit, nu minte”, îl somează pe primar să își întărească public afirmațiile anterioare conform cărora nu îl interesează o candidatură la președinția României și că nu-i va părăsi pe clujeni. Nu de alta, dar am avut parte de un cântec de sirenă similar în anul 2009, când primarul Emil Boc a dat Clujul pentru a deveni premier la București. Asta în contextul afirmației presedintelui cu privire la persoana sa care “nu minte””, transmite Grupul Consilierilor Locali PNL.

Comentarii Facebook