Știri de Cluj te trimite să zbori! Câștigă două locuri în avion la zborul de inaugurare a noii piste de pe Aeroportul Cluj-Napoca

Știri de Cluj scoate la concurs două locuri în avionul care va face inaugurarea noii piste de pe Aeroportul Cluj-Napoca. Postează pe pagina de facebook STIRI de CLUJ- afacere locala o poză din călătoria care ți-a plăcut cel mai mult din viața ta și adună căt mai multe like-uri. Trimite link-ul fotografiei la care ai adunat like-uri până în 23 octombrie ora 12.00, pe adresa evenimente@stiridecluj.com și lasă-ne datele tale de contact: nume , prenume, numărul de la telefon la care poți fi contactat. 

 

Primii doi cititori care vor avea cele mai multe like-uri vor fi desemnați câștigători în data de 23 octombrie ora 13.00 și vor primi câte un loc în avionul care va face zborul inaugural al noii piste. 

 

Câștigatorii trebuie să se prezinte la Aeroportul Cluj- Napoca în data de 26 octombrie 2013 între orele 12: 00 – 13:00, având asupra lor actul de identitate. În lipsa acestui act, persoana nu poate beneficia de premiu. 

 

Atentie:  Biletele nu pot fi cesionate! Câştigătorii vor respecta regulile de siguranţă privind îmbarcarea impuse de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca (nu vor fi acceptate la bord obiecte contondente, substanţe periculoase, lichide, persoane în stare de ebrietate, etc).  

 

UPDATE Castigatorii celor doua locuri in avion sunt :

 

Eugeniu Rubliovschi- 130 like-uri

Moldovan Alin 33 like-uri


Comentarii Facebook