Sambata 10 Decembrie

Ponta: Bugetul pe 2013 trebuie să fie făcut până pe 7 ianuarie


Premierul Victor Ponta a cerut miniştrilor să pregătească bugetul pe anul 2013, până la data de 7 ianuarie.

Ponta le-a cerut miniştrilor joi, în şedinţa de Guvern, să pregătească bugetul până pe data de 7 ianuarie, când urmează să vină la Bucureşti delegaţia Fondului Monetar Internaţional.

"Joi, pe 3 ianuarie, ne revedem în prima şedinţă de Guvern pe anul 2013 pregătiţi pentru buget, pentru FMI. Practic, după şedinţa de Guvern, toată lumea lucrează tot weekend-ul, stă şi lucrează până joia următoare, sper ca Finanţele şi cei care lucrează la buget să fie foarte avansaţi şi asta înseamnă că până când vine delegaţia FMI toată lumea lucrează să avem bugetul pregătit pentru data de 7 ianuarie", a precizat premierul, potrivit Agerpres.

Acesta a adăugat că toţi miniştrii trebuie să aibă pregătit bugetul pe 2013 şi să fie pregătiţi pentru dicuţii cu partenerii internaţionali şi la dezbaterile din Parlament, pe când va sosi delegaţia FMI.

"În mod normal pe 14 ianuarie măcar comisiile de specialitate, Comisiile de buget- finanţe vin la serviciu şi apoi vom discuta bugetul în fiecare comisie în parte", a încheiat Ponta.

Comentarii Facebook