PNL Cluj propune o echipă mult întinerită pentru Consiliul Local Cluj-Napoca - EXCLUSIV

 

PNL Cluj a votat lista nominală a candidaților pentru Consiliul Local, fără a se ști care sunt candidații eligibili. Între numele propuse se numără mulți tineri. 

 

Fostul PDL, acum parte din marele PNL, vine cu nume deja consacrate în Consiliul Local: Radu Moisin, actualmente consilier local, fost primar interimar, Radu Constantea și el consilier local în ultimii 4 ani, Loredana Pop și Radu Rațiu, director al societății Cluj Arena, ambii consilieri locali.

 

Din partea vechiului PNL, președintele Marius Nicoară a propus, așa cum a promis, o serie de tineri pentru Consiliul Local Cluj-Napoca: Sabin Sărmaș, secretarul general PNL Cluj-Napoca, Andrei Irimie, Ionuț Moldovan și Bashar Molhem. 

 

Sabin Sărmaș este de profesie IT -ist, Andrei Irimie este asociat la o societate comercială, iar Bashar Molhem, jurist și student la Facultatea de Medicină, și provine dintr-o familie respectabilă implicată în afaceri imobiliare și alimentare. Cu toții provin din tineretul liberal și au primit propunerea de a intra pe lista PNL la Consiliul Local, acceptând acest lucru.

 

Tinerii propuși de PNL Cluj vor fi ajutați de politicienii cu experiență în Consiliul Local: Gheorghe Șurubaru, Dan Tarcea și Ovidiu Florian.

Comentarii Facebook