Miercuri 24 Aprilie

PNL Cluj îi somează pe parlamentarii PSD-ALDE Cluj să să facă publice amendamentele la Legea Bugetului

 

PNL Cluj îi somează pe parlamentarii PSD-ALDE Cluj să facă publice amendamentele depuse de ei la Legea Bugetului Național, pe care îi acuză că nu au votat bani pentru proiectele importante al Clujului.

 

Județul Cluj este din nou Cenușăreasa alocărilor financiare de la bugetul național. În loc ca astăzi, odată cu adoptarea noului Buget Național în Parlament să discutăm despre fonduri alocate pentru Autostrada Transilvania, Centura Metropolitană a Municipiului Cluj-Napoca, pista Aeroportului Internațional "Avram Iancu" Cluj și alte obiective de interes județean și regional, asistăm neputincioși la bătaia de joc a PSD față de toți locuitorii județului Cluj și nu numai. 

 

Parlamentarii PSD-ALDE Cluj, în loc ca măcar să susțină amendamentele parlamentarilor PNL Cluj care vizau finanțarea obiectivelor menționate mai sus, au susținut și votat în schimb dezvoltarea infrastructurii din Teleorman, Dolj, Olt sau Mehedinți, după directivele date de șeful de partid, Liviu Dragnea. Din cauza acestor parlamentari iresponsabili, care nu sunt în stare să iasă din starea de slugărnicie față de șeful de partid, Clujul este vitregit de finanțarea care I SE CUVENEA DE DREPT! Pentru că, domnilor parlamentari ai PSD și ALDE Cluj, banii pentru Cluj nu sunt ai lui Liviu Dragnea sau ai lui Sorin Grindeanu, ci ai clujenilor. 

 

În 11 decembrie, o parte dintre clujeni au votat PSD și ALDE în speranța că aceste partide își vor onora promisiunile asumate în campanie, care au inclus și finanțarea celor mai importante obiective ale județului. Prin votul de astăzi, parlamentarii PSD-ALDE Cluj nu doar că nu au susținut Clujul, ci chiar l-au trădat. 

 

Îi somăm pe parlamentarii PSD-ALDE Cluj să spună cu subiect și predicat care au fost amendamentele depuse de ei la Legea Bugetului Național și care dintre aceste amendamente au fost adoptate”, precizează PNL Cluj, într-un comunicat de presă. 

Comentarii Facebook