PNL Cluj: Simpli cetateni stiu mai multa economie decat expertii PDL

Deputatul PNL  Horea Uioreanu considera ca prioritatile de la agenda premierul Emil Boc nu mai sunt demult cele ale cetatenului de rand. El spune ca pana si simpli cetateni stiu mai multa economie decat expertii PDL.  Uioreanu sustine ca atat timp cat sondajele indica alte prioritati ale cetateanului de rand, inseamna ca premierul Emil Boc ar trebui sa mai iasa din Guvern si sa stea de vorba cu oamenii.


"Vreau să mă refer doar la momentul actual şi la ceea ce un sondaj de opinie a relevat că se află pe agenda cetăţeanului, priorităţi care nu prea „puşcă” cu cele ale Guvernului. Întrebaţi care ar trebui să fie priorităţile românilor, repondenţii acestui sondaj au pus pe primul loc crearea de locuri de muncă (50,5%), iar pe locul doi, de drept, la mare distanţă, lupta împotriva corupţiei (12,5%). Aceste priorităţi erau urmate de creşterea salariilor şi a pensiilor, stimularea mediului privat îmbunătăţirea sistemului de educaţie şi a celui sanitar, reducerea taxelor şi impozitelor", sustine Horea Uioreanu.

 

Deputatul liberal clujean spune ca rezultatele sondajului arata ca simpli cetateni sunt mai buni economisti decat membrii PDL.


" Vedem, aşadar, că agenda cetăţeanului Boc, aceea care reduce salarii, pensii, ajutoare sociale şi se pregăteşte de creşterea taxelor şi impozitelor, nu prea se potriveşte cu agenda simplului cetăţean. Simpli cetăţeni demonstrează că ştiu mai multă economie decât experţii PD-L şi că înţeleg că acum e nevoie de măsuri care să genereze locuri de muncă, măsuri care pot ajuta la depăşirea crizei economice, iar scăderea angaralelor şi stimularea mediului privat sunt unele din modalităţile care pot aduce venituri suplimentare la bugetul statului".


In concluzie,  Horea Uioreanu ii recomanda premierului "sa mai iasă din Palatul Victoria, să se întâlnească şi, mai ales, să asculte şi părerile celor care suportă azi efectele dezastruoase pe care agenda domniei-sale le-a avut asupra economiei româneşti. Poate că aşa se va face un pic de lumină în mintea „graşilor” de bugetari care-i scriu discursuri şi îi propun reduceri de venituri şi va înţelege că din sărăcie nu se mai poate tăia nimic. Se poate doar adăuga mai multă sărăcie, caz în care apare disperarea".

 

 

Comentarii Facebook