PMP Cluj anunță că merge fără alianțe la locale


În județul Cluj PMP nu va face alianțe electorale cu nici un partid înainte de alegerile locale din iunie 2020. Responsabilii de la județ consideră că PMP are suficientă forță să meargă singur la viitoarele alegeri bazându-se pe rezultatele excepționale obținute în județ anul trecut.  

În județul Cluj, Partidul Mișcarea Populară NU face nicio alianță cu niciun partid. Știu că există zvonuri răspândite în acest sens de competitorii noștri politici care încearcă astfel să inducă în eroare membrii PMP și electoratul.”, afirmă senatorul Cristian Lungu, președinte PMP Cluj.

Două partide politice, de tradiție care au avut șansa de a-și dovedi capacitatea de guvernare în repetate rânduri, au probleme grave de eligibilitate în fața românilor, astfel atacurile și strategiile de dezechilibrare în rândul partidelor mici au și început, la câteva luni înainte de alegerile locale, susține conducerea partidului. 

PNL și PSD sunt în amenințarea pierderii electoratului datorită gafelor de guvernare din ultimii ani. Astfel, pentru a-și recâștiga din electorat, aruncă zvonuri de alianțe în rândul partidelor mici și încearcă să absoarbă susținătorii și candidații partidelor mici”, transmit reprezentanții PMP.

Senatorul Vasile-Cristian Lungu, președinte PMP Cluj a anunțat că în județul Cluj, Partidul Mișcarea Populară va lupta pe cont propriu, fără nicio alianță politică, indiferent de zvonurile aruncate de către ceilalți. 

Clujenii ne-au acordat 16.000 de voturi anul trecut în luna mai la europarlamentare, iar apoi 31.000 de voturi la prezidențialele din noiembrie 2019. Este semnalul că electoratul dorește ca PMP să nu fie tractat de nici o altă forță politică în județul Cluj și să îi reprezinte în mod direct și independent”, a mai adăugat senatorul Lungu.


 

Comentarii Facebook