Plângeri penale după INVAZIA de șobolani din Florești. Ce spune primarul Horia Șulea

 

Primarul Horia Șulea a anunțat că a făcut plângeri penale împotriva unor administrații de proprietari din Florești, care și-au cumpărat acte false pentru a demonstra că au făcut deratizarea.

 

Am descoperit asociații de locatari, iar aici nu este vina acelor asociații de locatatari, ci este vina administratorilor acelor asociații de locatari, care au venit cu niște hârtii prin care voiau să demonstreze că au făcut deratizarea. Din nefericire, le-am demonstrat că acele hârtii sunt niște acte fictive și, în loc să dea să zic 100 de lei pentru deratizare, au dat 50 de lei pentru un act. Aici, pot să vă spun că există niște plângeri penale pe rol și așteptăm Secția 6 Poliție să își facă treaba. Plângerile sunt pe numele administratorilor și pe numele celor care au emis acele acte fără acoperire”, a declarat primarul Horia Șulea, la postul de radio Napoca FM.

 

Primarul a precizat că a făcut deratizare în comună, dar numai pe domeniul public. 

 

”Deratizarea a fost făcută cu 3 rapeluri, lucru constatat și de DSP, DSV și de corpul de control al domnului Prefect, care mi-a fost trimis pe cap de cinci ori pentru aceste chestii create de acești șobolani”, a precizat Horia Șulea. 

Comentarii Facebook