Petru Călian, președintele CA al societății care administrează Sala Polivalentă Cluj, invitat la Știri de Cluj LIVE

UPDATE

 

Președintele Consiliului de Administrație al Sălii Polivalente Cluj, Petru Călian, a spus la emisiunea Știri de Cluj LIVE, de joi seara, că au fost micșorate prețurile de închiriere a sălii. Vezi AICI detalii.

 

De asemenea, societatea care administrează Sala Polivalentă Cluj caută o firmă care să își pună numele pe cea mai mare sală de sport din România. Vezi AICI detalii.

 

La Sala Polivalentă Cluj ar putea fi interzis în totalitate fumatul în sală sau pe căile de acces. La concertele din weekendul trecut s-a fumat peste tot, iar mulți clujeni au sunat la OPC. Vezi AICI detalii.

 

Petru Călian vrea să organizeze un meci de tenis între Klaus Iohannis și Simona Halep la Sala Polivalentă din Cluj. Vezi AICI detalii.

 

-----------------------------

Petru Călian, președintele Consiliului de Administrație (CA) al societății care administrează Sala Polivalentă Cluj, este invitat la emisiunea Știri de Cluj LIVE de joi seara, de la ora 19.00.

 

Moderatorul emisiunii, Delia Cărbune, va discuta cu Petru Călian despre modul în care societatea va administra noua Sală Polivalentă a Clujului, astfel încât să fie profitabilă, dar și că permită accesul tuturor sportivilor.

 

Deja la Sala Polivalentă s-au desfășurat câteva meciuri importante de baschet, dar și două concerte, cel mai cunoscut fiind cel al artistului britanic James Blunt.

 

La emisiune este invitat și jurnalistul Știri de Cluj, Horea Șoica.

 

Dacă aveți întrebări pentru invitați, puteți să le adresați la rubrica de comentarii de la această știre. Emisiunea va putea fi urmărită de la ora 19.00.






Comentarii Facebook