Sala Polivalentă Cluj ar putea lua numele unei firme private: Suma trebuie să fie consistentă

 

Societatea care administrează Sala Polivalentă Cluj caută o firmă care să își pună numele pe cea mai mare sală de sport din România. 

 

Ne dorim, o spun sincer, să încercăm să brand -uim Sala Polivalentă. Dacă vreo societate este interesată să își facă reclamă, vreo bancă, vreo firmă de telefonie, mă refer aici la firme potente financiar care doresc să vină și să se afirme în cea mai mare sală polivalentă din România, poate veni să o facă. Desigur că nu o va face gratis și aici vom stabili un preț minimal, care nu va fi mic. Dacă ne atingem acest target vom depăși obiectivul de a nu merge pe minus. Acest lucru se poate face cel mai târziu din anul 2016, iar în 2015 vom putea avea o evidență a încasărilor”, a spus Petru Călian. 

 

Sala Polivalentă ar putea să își schimbe numele dacă ”cuantumul sumei pe care o oferă firma privată este consistent. Trebuie să fie o sumă considerabilă. Au fost tatonări și discuții, dar oferte concrete nu. Este posibil ca din 1 ianuarie să lansăm o ofertă pe piață și să spunem o sumă minimă, dar până când nu avem repere nu vrem să ne grăbim”, a mai afirmat Călian.

 

Bugetul de cheltuieli al Sălii Polivalente este de 150.000 de lei, din care circa 50% ar putea fi acoperit în următoarele luni. 

 

De ce s-a ieftinit închirierea Sălii Polivalente din Cluj-Napoca? Universitatea nu va plăti TVA, U BT va plăti

Comentarii Facebook