Decizie RADICALĂ privind fumatul în Sala Polivalentă Cluj. OPC a demarat anchetă după ultimele concerte

 

Conducerea Sălii Polivalente Cluj precizează că va lua în discuție interzicerea totală a fumatului în sală sau pe căile de acces. 

 

La concertele din weekendul trecut au fost probleme și zeci de clujeni au depus plângeri la OPC Cluj. 

 

Din păcate, organizatorul poartă întreaga responsabilitate pentru că s-a fumat în sală. Am cerut și chiar este o decizie a CA -ului, și asta a fost propunerea mea directă, ca la întocmirea contractului să existe clauze contractuale, care să atragă penalități. Dacă nu respecți niște standarne, că nu se fumează, că nu se fac și alte lucruri, plătești penalități. O să avem discuție și poate o să interzicem în totalitate fumatul. Voi propune să interzicem fumatul în totalitate”, a declarat Petru Călian, președintele Consiliului de Administrație al societății care administrează Sala Polivalentă.

 

El a spus că inspectorii de la OPC au venit la sală, dar au fost trimiși spre organizatorii concertelor din weekend -ul trecut. ”Când am prezentat contractul și au văzut că organizatorii sunt alții, sau dus la ei. Clujenii au reclamat că e fum și că e neplăcut”, a mai spus Petru Călian.

 

Călian a spus că în contractul cu firma privată s-a specificat că nu se poate fuma, dar acest lucru nu s-a respectat. 

Primarul Emil Boc a spus că este nepermis ce s-a întâmplat. ”Sunt extrem de revoltat de această situaţie! Am transmis acest mesaj şi organizatorilor, cărora li s-a pus în vedere interzicerea fumatului. A fost un abuz ce s-a întâmplat acolo. Este inadmisibil, intolerabil aşa ceva. Într-o sală, care este perla României în momentul de faţă, să cobori standardul şi să fumezi în ea. Cum se poate gândi cineva că merge în Sala Polivalentă să fumeze?”, a spus Boc.

Comentarii Facebook