PDL Cluj raspunde USL: Clujul a fost pol de investitii in guvernarea Boc


PDL Cluj raspunde acuzelor lansate de USL, care a precizat intr-un comunicat de presa trimis luni, 2 aprilie, ca judetul contribuie cu sume importante la bugetul de stat, dar primeste putin inapoi.

"Le solicitam, liderilor USL Cluj, sa prezinte un raport cu banii alocati judetului Cluj in perioada guvernarii lor, inainte de a-si exprima regretul ca judetul Cluj s-a transformat dintr-un contributor de top intr-un contributor de criza, regret pe care, cu siguranta, clujenii l-au simtit de-a lungul celor 18 ani de guvernare PSD si PNL, perioada in care judetul Cluj a fost sters de pe harta investitiilor si a alocarilor de la bugetul de stat. Nimic nu i-a oprit pe ministrii clujeni, aflati in Guvernul Nastase, sa aloce bani pentru demararea lucrarilor la Centurile Ocolitoare ale Muncipiului Cluj-Napoca, la Autostrada Transilvania, la Aeroport sau la alte obiective de maxim interes judetean. insa, din pacate, sunt experti la analize economice false, promisiuni hazardante si acuzatii ipocrite si mai putin la fapte", precizeaza liderii PDL Cluj. 

Liberal democratii fac referire la sumele investite in centurile ocolitoare construite in ultimii ani, dar si in tronsonul din Autostrada Transilvania.

"Clujenii nu uita faptul ca in perioada 2000-2004 zeci de persoane si-au pierdut viata in accidentele produse de tirurile care tranzitau Municipiul Cluj-Napoca pe Calea Turzii, datorita faptului ca guvernantii PSD erau surzi si indiferenti la solicitarile parlamentarilor PDL, sa se aloce bani pentru centurile ocolitoare, proiectul Autostrada Transilvania, era pe hartie iar guvernarea PSD nu a excavat nici un metru cub de pamant, iar Guvernarea Tariceanu a reusit performanta sa faca doar 5 km", se arata in documentul citat.

 

Judetul Cluj, contributor de lux la bugetul de stat, incasator de criza!


Liderii USL Cluj sustin ca judetul este contributor de lux la bugetul de stat, dar incasator de criza.

Judetul Cluj s-a transformat dintr-un contributor de top (436.261.905 euro) la buget statului, intr-un incasator de criza, sumele primite inapoi de la stat in 2011 reprezentand mai putin de 45% (192.166.667 euro) din valoarea taxelor si impozitelor colectate din judet si virate la bugetul national. Citeste mai departe...

Comentarii Facebook