Ioan Rus ar putea candida la functia de presedinte al CJ Cluj


Ioan Rus, fostul ministru de Interne, ar putea candida din partea USL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj. Liderii USL Cluj il asteapta sa se decida, afirma surse din randul Uniunii.

 

Ioan Rus a lansat un atac dur la adresa premierului Ungureanu, in cadrul conferintei judetene de lansare a candidatilor USL la primarii, consilii locale si Consiliul Judetean Cluj. "Am avut o minima speranta ca noul guvern care s-a asezat in urma cu o luna jumatate, va reusi sa mentina o atmosfera rezonabila in ultimul an de mandat, dat fiind faptul ca se vorbea despre el ca este un intelectual si ca ar avea principii. Ca este intelectual a demonstrat. Am vazut ca stie cum se spune "Iasi" la plural. Nu l-a intrebat nimeni cum se spune CLuj Napoca la plural. Nu l-a intrebat nimeni cum se spune Muntii Carpati la singular. Cu certitudine este ca in doua luni s-au facut tot atatea prostii cate s-au facut din 2008 incoace. In doua luni s-a decis infiintarea liniei maghiare la Universitatea de Medicina din Targu Mures. S-a hotarat vanzarea cuprului in Romania la un pret care nu are nimic cu realitatea", a declarat Ioan Rus.

Rus a indemnat, la conferinta judeteana unde au fost prezentati candidatii USL la alegerile locale din iunie, sa nu creada ca victoria va fi usoara.

"Nu trebuie sa ne culcam pe o ureche. Resursele lor sunt mult mai mari decat credem noi. Spaima lor pe ceea ce inseamna pierdere este mult mai mare decat dorinta noastra de victorie. In consecinta va trebui sa ne sustinem candidatii pe viata si pe moarte. Sa munceasca fiecare acolo, in colegiul lor. Liderii nostrii vor trebui sa apara in media, sa genereze suplimentar o atitudine de condamnare a acestui regim devastator pentru Romania si de promovare a candidatilor nostri. Eu cred ca impreuna cu liberalii, in USL avem pentru prima oara sansa sa castigam", a mai spus Ioan Rus.

 

Ioan Rus: Emil Boc e o rusine nationala. Ironia ar fi sa ia voturi la Primaria Cluj-Napoca


Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, l-a atacat la baioneta pe Emil Boc si pe actualul premier Mihai Razvan Ungureanu. Citeste mai departe...

Comentarii Facebook