Liberalii cer "capul" administratorului Cluj Arena SA, Radu Ratiu: Gazonul de 550.000 de euro e un maidan de lux


Organizatia de tineret a PNL Cluj-Napoca cere demiterea administratorului Cluj Arena SA, Radu Ratiu, pentru starea in care a ajuns gazonul.

"TNL Cluj-Napoca e de parere ca numirea la conducerea celui mai important obiectiv sportiv al orasului, stadionul Cluj-Arena trebuie facuta tinand cont de criterii obiective, altele decat prietenia cu liderul CJ Cluj, Alin Tise. Consideram ca Radu Ratiu nu este capabil sa se ocupe de intretinerea si administrarea arenei, motivele fiind simple: sub stricta sa supraveghere, gazonul pentru care s-au platit, din bani publici, 550.000 de euro a ajuns intr-o stare deplorabila, dupa doar cateva meciuri. Descris de catre jucatorii U Cluj drept impropriu pentru obtinerea performantei, maidanul de lux este departe de calitatea unui gazon standard pe care-l putem regasi pe stadioanele din categoria elite si se compara mai mult cu un gazon din categoria celor intalnite pe terenurile de fotbal din divizia judeteana", a spus Ioan Bildea, presedintele organizatiei de tineret a PNL.

Lideralii mentioneaza o declaratie facuta de directorul Radu Ratiu, de acum trei saptamani, cand acesta spunea ca gazonul se afla "intr-o stare foarte buna, a fost protejat si s-au luat toate masurile necesare ca acesta sa fie in cele mai bune conditii si sa reziste. A fost pusa peste el chiar si o folie speciala, asemanatoare cu cea de pe National Arena sau de pe stadioanele din vestul Europei".

Ioan Bildea solicita "demiterea directorului societa?ii Cluj Arena S.A. si organizarea unui concurs pentru ocuparea acestei functii", dat fiind faptul ca stadionul a fost construit din bani publici.

Dupa ultimul meci, jucat luni seara, 2 aprilie, intre U Cluj si FCM Targu Mures, antrenorii si jucatorii au spus ca gazonul este sub orice critica.

 

Gazonul de pe Cluj Arena e "praf", dar va fi "perfect" pentru meciul cu CFR Cluj, din luna mai


Directorul SC Cluj Arena SA, Radu Ratiu, a declarat ca gazonul de pe stadion a fost suprainsamantat pentru a fi impecabil la meciul U Cluj - CFR Cluj, de la inceputul lunii mai. Citeste mai departe...

Comentarii Facebook