PDL Cluj-Napoca îi atacă pe liberali: Spitalul Regional de Urgenţă începe în următorii 20 de ani?

 

PDL Cluj-Napoca îi atacă pe liberali, care nu își energiile pentru obţinerea de fonduri atât de necesare modernizării şi dezvoltării folosesc ”municipiului Cluj-Napoca”, dar preferă scandalurile. 

 

Consilierii locali ai PNL, plictisiţi teribil şi evident frustraţi de faptul că nu au capacitatea de a inteprinde şi dezvolta  nimic bun şi concret din pozitiile pe care le ocupă, lansează comunicate de presă demne de un Casino prin care vor să pună pariu pe obiectivele majore ale Clujului. Halal mod de a face politică, domnilor!

 

În schimb, îi asigurăm, pe această cale, pe distinşii jucători la pariuri din PNL Cluj-Napoca, de faptul că primarul municipiului, domnul Emil Boc, împreună cu echipa de consilieri locali ai PDL Cluj-Napoca, sunt preocupaţi de tot ceea ce înseamnă angajamentele şi promisiunile asumate în faţa clujenilor, fiind decişi să transpună în realitate obiectivele asumate prin strategia municipiului, programul administrativ şi  prin bugetul pe anul 2014.

 

Dacă tot au asemenea înclinaţii remarcabile spre pariuri, le recomandăm consilierilor locali ai PNL Cluj-Napoca să pună un pariu cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, şeful lor pe linie de partid, Horea Uioreanu, care să aibă ca obiect aflarea răspunsului la întrebarea: ”Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă vor începe în următorii 20 de ani?” Iar, pentru a veni în sprijinul consilierilor locali PNL, îi sfătuim să nu parieze pe funcţiile lor, deoarece le vor pierde garantat, cota fiind de cel puţin 1:50 de partea preşedintelui Horea Uioreanu, decis să nu înceapă lucrările la acest obiectiv vital pentru sănătatea clujenilor”, precizează președintele PDL Cluj-Napoca, Radu Moisin, într-un comunicat de presă. 

 

Moisin face referire și la ”miile” de euro plătite de liberali pentru obținerea fotoliilor din Consiliul Local. ”Un asemenea pariu ar pune probleme în cadrul PNL şi în ceea ce priveşte ”miile de euro” date de unii penelişti pentru a ajunge în Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, afirmatia recent prezentată în toată presa locală şi aparţinând domnului Ioan Bâldea, consilier local al PNL. 

 

Nu putem decât să le dorim succes în activitatea privind pariurile, dar şi să le atragem atenţia asupra faptului că proiectele şi dezvoltarea municipiului Cluj-Napoca nu pot face obiect al acestor pariuri pentru că nu vor avea timp de analize şi decizii  urgente, la cât de repede se mişcă lucrurile în oraş. Dar aveţi, şanse maximale, în schimb la Consiliul Judeţean unde lucrurile stagnează”, a mai acuzat Radu Moisin.

Comentarii Facebook