PDL Cluj catre Marius Nicoara: Clujul a cunoscut o dezvoltare impresionanta in timpul guvernarii clujeanului Emil Boc


PDL Cluj raspunde in urma acuzalor lansate de presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, care a prezentat comparativ situatia fondurilor primite aduse in Cluj-Napoca de guvernarea PNL si PDL.

"Aflat in cautare disperata dupa voturi, PNL, prin vocea, economistului Varujan Vosganian, prezent la Cluj si a expertului in toate, Marius Nicoara, probabil au simtit nevoia sa isi justifice propria incompetenta si incapacitate ca partid de a contribui la dezvoltarea si modernizarea judetului Cluj, apeland la cele mai ordinare minciuni care ii descalifica atat ca oameni, cat si ca politicieni.

Acest mod de a castiga increderea clujenilor prin minciuna, blamand faptul ca judetul Cluj a cunoscut o dezvoltare impresionanta in timpul guvernarii clujeanului Emil Boc, denota disperare si o reala trauma psihica ca sunt sortiti esecului din punct de vedere al castigarii alegerilor locale", se arata intr-un comunicat al PDL Cluj. 

Liberal democratii sustin ca "penelistii isi doresc castigarea alegerilor locale prin practicarea santajului public, prin ipocrizie si demogogie, insa uita un aspect esential, respectiv faptul ca, clujenii iarta dar nu uita. Suntem convinsi ca cei 321.000 de clujeni nu uita faptul ca, inaintea vorbelor si promisiunilor stau faptele. Clujenii nu vor uita ca judetul Cluj, inaintea de venirea lui Emil Boc la conducerea Primariei Cluj-Napoca, era ocolit de investitori, un judet fara perspective, macinat de scandaluri interne, insa Emil Boc a transformat Clujul in cel mai important pol de dezvoltare economica si sociala din Transilvania".

Liderii PNL sunt acuzati ca au "tradat interesele Clujului si ale clujenilor".

 

Marius Nicoara: PNL a adus in Cluj-Napoca 107 milioane de euro, iar Boc numai 8 VIDEO


Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, candidatul USL la functia de primar al Clujului, a socotit fiecare euro adus in oras de Guvernul Tariceanu, in perioada 2005 - 2007, si Emil Boc in perioada 2009 - 2011. Citeste mai departe...

Comentarii Facebook