Marius Nicoara: PNL a adus in Cluj-Napoca 107 milioane de euro, iar Boc numai 8 VIDEO


Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, candidatul USL la functia de primar al Clujului, a socotit fiecare euro adus in oras de Guvernul Tariceanu, in perioada 2005 - 2007, si Emil Boc in perioada 2009 - 2011.

"Am facut calculele pentru anii 2005 - 2006 - 2007. Nici nu am pus anul 2008 care este o cifra impresionanta, dar nu am pus-o pentru ca am spus ca era un fel de schimbare de guvern. Noi am guvernat pana in noiembrie si apoi a venit guvernul Boc. Anul 2008 nu l-am pus nici in calculul nostru, nici in calculul pentru sumelor care au venit pe vremea guvernarii Boc.

Ei bine pe vremea guvernarii Tariceanu pentru Cluj-Napoca au venit 107 milioane de euro, iar pe vremea guvernarii Boc au venit 9 milioane de euro. Daca adaugam si 14 milioane de euro pentru stadionul, dar care nu sunt pentru Cluj-Napoca, ci sunt pentru judet, dar sa spunem ca stadionul este in Cluj-Napoca, si 8 milioane de euro pentru centura Bulevardul Muncii - Apahida, atunci se ajunge la 31 de milioane. Oricum este vorba despre 107 milioane, contra 31 de milioane.

Acestea sunt cifrele, sunt realitatile, care arata ca pe vremea cand eu eram la carma Consiliului Judetean Cluj guvernul Tariceanu si ministril Varujan Vosganian au sprijinit foarte mult judetul Cluj, mai mult decat se spune ca s-a facut pe vremea celor trei ani cand Emil Boc a guvernat Romania", a declarat Marius Nicoara.

 

Emil Boc, atacat la Cluj-Napoca de liderii PNL: Boc fura de mic. A furat 2,5 milioane de euro de la primarii

 

Vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian a spus ca atat Emil Boc cat si actualul Guvern Ungureanu au tras tara in jos.

"Emil Boc a furat Clujul cat a putut. Cei mai multi bani din Cluj s-au dus catre Centrala Electrica, iar sistemul de invatamant a ramas de izbeliste. In momentul in care era primar la Cluj, Boc a furat impreuna cu cei din PDL cat a putut. Cat despre actualul sistem Ungureanu este la fel", a spus Varujan Vosganian. Citeste mai multe detalii...

Comentarii Facebook