PDL Cluj a ieșit la strâns declarații de Valentine's Day pentru Ponta: ”Ponta și-a luat smartphone cu TACI CRIN” VIDEO


Membrii PDL Cluj au organizat o acțiune, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, pentru a strânge declarații de ”dragoste” din partea clujenilor pentru premierul Victor Ponta și actualul guvern.

Victoraș, vrei sa fi plagiatorul meu?”, ”Cei peste 500.000 de șomeri vă mulțumesc”, ”Frunză verde și-o lalea, Ponta dă-ți demisia!”, ”Premierului PONTA îi doresc 20 de ani de guvernare în SOMALIA”, ”Ponta și-a luat smartphone cu TACI CRIN”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de clujeni premierului Victor Ponta.

Rolul nostru este de a facilita cetățenilor comunicarea cu mediul politic, chiar dacă suntem un partid în opoziție o sa fim o platformă pentru vocea cetățenilor, cel puțin pentru cei care sunt nemulțumiți de ce se întâmplă de aproape doi ani în România. Faptul că de Ziua Îndrăgostiților lumea în loc să se gândească la chestiuni romantice sau sentimentale sunt apăsați de grija de grija traiului de zi cu zi, pe noi ne face să ieșim în mijlocul cetățenilor și să le arătăm nu doar că suntem o platformă de comunicare, dar și o alternativă reală față de ceea ce se întâmplă în momentul de față în România”, a declarat președintele PDL Cluj-Napoca, Radu Moisin.

Liderul PDL Cluj-Napoca susține că în această perioadă românii au fost dați uitării de către actualii guvernanți, care nu fac altceva decât să scumpească prețurile și să mărească taxele.

România nu este guvernată în aceste zile. Contează mai mult scandalurile din cadrul USL și România a fost uitată. În afară de scumpiri de prețuri și creșteri de taxe, nimic nu se întâmplă”, a completat Moisin.

Acțiunea are loc în fața sediului partidului, pe Bulevardul Eroilor.

Comentarii Facebook