PDL Cluj a declarat razboi UDMR! Viceprimarul Laszlo Attila ar putea fi schimbat din functie


Viceprimarul Laszlo Attila (UDMR) va fi schimbat din functie, daca Uniunea nu retrage nominalizarea acestuia pentru functia de primar interimar, a anuntat presedintele PDL Cluj, Daniel Buda.

Laszlo Attila a fost nominalizat de UDMR, joi seara, pentru a ocupa functia de primar interimar, in conditiile in care primarul Sorin Apostu va fi tinut in continuare in arest si in urma recursului formulat la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), recurs care va fi judecat luni, 21 noiembrie, de la ora 9.00.

"Exista anumite presiuni din partea colegilor de partid din PDL Cluj ca sa optam in Consiliul Local Cluj-Napoca pentru schimbarea lui Laszlo Attila din functia de viceprimar. Mizez pe un moment de luciditate din partea UDMR Cluj astfel incat sa isi retraga propunerea ca Laszlo sa fie candidat pentru ocuparea functiei de primar interimar si sa preia atributiile lui Sorin Apostu. Daca nu isi retrag propunerea, orice varianta este posibila, inclusiv de schimbare a lui Laszlo Attila din functie", a spus Buda.

Reprezentantii UDMR Cluj s-au inteles cu cei ai PDL ca nu vor lua in discutie un eventual candidat la functia de primar interimar, pana cand nu va fi judecat recursul la ICCJ.

PDL detine majoritatea in Consiliul Local si ar putea vota cu usurinta schimbarea viceprimarului UDMR, Laszlo Attila.

 

Presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a fost socat, joi seara, cand a aflat ca liderii UDMR Cluj si-au desemnat un candidat.

 

Vezi mai jos ce a declarat...

Daniel Buda surprins de miscarea UDMR. Uniunea il vrea pe Laszlo Attila primar interimar in locul lui Sorin Apostu VIDEO

Comentarii Facebook