Nesimtire de deputat! Un parlamentar isi permite sa spuna ca nu se poate muta in chirie, caci nu-si poate spala singur rufele!

In momentul de fata Romania cheltuie 80 de milioane de lei pe luna cu cazarea unui parlamentar la Marriot sau Center Ville. Anuntul facut de presedinta Camerei Deputatilor ca se ia in calcul mutarea acestora in chirie ii nemultumeste pe alesi.

 

Mai exact, Roberta Anastase a propus ca suma de 268 de lei pe zi alocată pentru cazarea unui ales la "Center Ville" sau la "Marriott" să fie redusa la 98 de lei, atât cât primesc deputaţii care aleg sa stea in chirie.

 

Reactia unuia dintre parlamentari este de-a dreptul socanta, avand in vedere contextul social in care ne aflam: oamenii au iesit in strada nemultumiti de posibilitatea reducerii cu 25% a salariilor bugetarilor si cu 15% a pensiilor.

 

"Nu vrem la gazdă! Nu ştim să ne facem singuri curat! Nu ne putem plimba tot oraşul cu lenjeria în braţe ca să o ducem la curăţătorie! Dacă facem şi asta când o să mai avem timp şi pentru legi?", a declarat pentru Click independentul Gheorghe Zoicas, unul din cei 170 de deputaţi care stau la hotel.

 

Multi dintre acestia stau in Center Ville, fostul Hotel Bucuresti, iar aici li se calca si li se face curatenie zilnic.

 

"Chiar aşa, băgăm în derizoriu demnitatea asta? Să caute alt hotel cu 98 de lei pe zi, după cum a hotărât, şi eu mă mut acolo, n-am probleme! Însă mai există şi un contract între Parlament şi hotelul ăsta pentru care n-am optat eu şi care are şi el nişte clauze de reziliere", a declarat deputatul pentru Click. Apartamentele de la Center Ville au living cu birou şi plasmă, un dormitor şi baie.

 

 

Comentarii Facebook