Meci de tenis la nivel inalt! Fostul negociator sef al Romaniei cu UE si ambasadorul Marii Britanii au jucat ping-pong la Cluj!- VIDEO

?

Partida dintre cei doi oficiali a avut loc la deschiderea Turneului International de Tenis de Masa pentru persoane cu Dizabilitati RITTO care a inceput astazi la Cluj.



Imbracati mai putin oficial, cei doi demnitari au lasat cravatele de- o parte si s-au asezat la masa de tenis. Dupa un antrenament de cateva minute, meciul a inceput.

Prima minge si primul punct pierdut pentru Vasile Puscas. Asa ca fostul negociator sef al Romaniei cu UE a spus ca mai bine inca ne mai antrenam.

Asa ca meciul a fost mai mult un antrenament.

"Regret ca in Romania avem doar politicieni cu dizabilitati. Ar trebui sa vina sa se antreneze mai des",a declarat Vasile Puscas la finalul partidei pentru Stiri de Cluj.ro.

?

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti Robin Barnett spera ca partida urmatoare va fi si mai buna. "Acum nu eram foarte pregatiti, dar pentru data viitoare sigur ne vom antrena", ne-a asigurat excelenta sa.

La Turneul International de Tenis de Masa pentru Persoane cu Dizabilitati RITTO de la Cluj participa 156 de sportivi din 22 de tari.

Comentarii Facebook