Parcul din Cluj-Napoca făcut în batjocură față de pietoni! Granitul îți rupe picioarele. Ce a pățit un clujean - FOTO


Un clujean era să își rupă picioarele în Parcul Ștefan Cel Mare din Cluj-Napoca, din spatele Teatrului Național, din cauza lucrărilor realizate de mântuială, din fonduri europene. 

În momentul în care traversam parcul, în zona fântânilor arteziene, dintr-o dată am simțit că îmi fug pavelele de sub picioare. Inițial, am crezut că am căzut într-un canal. Dar nu era vorba despre un canal. Practic, fântânile arteziene  pietonale care sunt încastrate în pavaj nu sunt fixate și una dintre ele s-a mișcat atât de tare atunci când am călcat pe ea încât am căzut cu ambele picioare în fântâna arteziană propriu-zisă, care se află în pavaj/pavele, montate superficial. M-am tăiat foarte tare la picioare. Din fericire, nu mi le-am rupt, însă am suferit serioase leziuni la ambele membre inferioare și am solicitat ajutor la 112. Problema este că aceste fântâni arteziene pericol public nu sunt semnalizate corespunzător! Ar fi trebuit să fie puse garduri acolo ca oamenii să știe să nu calce pe ele și nici măcar în perimetrul lor pentru că și pavelele se mișcă, nu doar fântânile!

Am sunat și la Poliția Locală pentru a veni să marcheze corespunzător perimetrul pentru a nu se întâmpla alte tragedii! Dacă un copil cădea în respectivele fântâni? Trebuie să moară cineva ca să se ia măsuri? Trebuie să își rupă cineva picioarele? Mergi liniștit prin parc și pericolul apare de unde nu te aștepți! Sau trebuie să arătăm lumii că parcul este gata finalizat ca să dea bine în poze?”, a relatat clujeanul, citat de DC News.

Parcul este situat în Piaţa Ştefan cel Mare și cuprinde esplanada, spaţiile verzi aferente clădirii Teatrului Naţional Cluj, având o suprafaţă de 12.384 mp din care suprafaţă de spaţiu verde 6219 mp, suprafaţă alei 1688 mp, suprafaţă pavele 189 mp. Restul de suprafaţă reprezintă alei betonate şi asfaltate. Potrivit proiectului de reabilitare și modernizare, se va reamenaja integral zona.

collage.png

Comentarii Facebook