Schimbări majore în Zona Terra - Dumitru Tăuțan, în Florești! Se modifică amplasamentul stațiilor CTP și apar noi marcaje rutiere


Primarul Bogdan Pivariu anunță schimbări majore după derularea proiectului de modernizare a „strâmtorii" Terra. Se modifică amplasamentul stațiilor CTP și apar noi marcaje rutiere.

Începând de sâmbătă devin valabile noile amplasamente ale stațiilor de transport în comun, în urma lucrărilor de modernizare și în baza proiectului de sistematizare rutieră aprobat pentru eficientizarea traficului și creșterea siguranței locuitorilor. De asemenea, au fost efectuate și noile marcaje rutiere pe carosabil. 

„Astfel, la ieșire în drumul național DN 1, pe sensul dinspre cartier Terra, stația se va muta pe Dumitru Tăuțan pe banda nou înființată, dedicată mijloacelor de transport în comun, pentru a corespunde noii scheme de trafic.

Pe sensul de intrare dinspre DN, stația de autobuz va fi situată înspre cartierul Terra și instalată într-o zonă cu alveolă special amenajată.

Echipaje ale poliției locale se vor afla în zonă pentru desfășurarea în siguranță a traficului în următoarele zile, dar lansez un apel la atenție sporită tuturor și respectarea indicatoarelor rutiere”, anunță primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Comentarii Facebook