Parcul Detunata din cartierul Gheorgheni a primit o noua "fata"! VEZI cum arata


Parcul Detunata din cartierul Gheorgheni este refacut si au fost montate aparate noi de joaca pentri copii si fitness. Investitia totala se ridica la 300.000 de lei.

"Parcul Detunata (cu o suprafata de 90.000 mp) a intrat in modernizare. Pe langa lucrarile de refacere a aleilor, de vopsire a aparatelor de joaca si a bancilor, parcul a mai fost dotat cu: foisor acoperit in care s-au montat 4 mese de sah si 4 banci, 6 mese pentru practicarea jocurilor de societate, 2 mese pentru tenis de masa, 5 aparate de fitness, pista pentru biciclete, 2 banci balansoar si un leagan cuib", precizeaza reprezentantii Primariei Cluj Napoca.

Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 240.000 lei. De asemenea, au fost amenajate si reabilitate locurile de joaca.

"Intr-o prima etapa vor intra in program 50 de locuri de joaca. Lucrari care vor fi realizate in aceste parcuri: reparatii la aparatele de joaca si dotarile urbane, transport si asternut nisip in gropile existente,  revopsirea aparatelor de joaca, inlocuirea aparatelor de joaca care nu mai corespund normelor legale in vigoare cu alte noi, moderne si spalare echipamente de joaca, banci, cosuri de gunoi", au mai afirmat oficialii administratiei locale.

Costurile pentru realizarea lucrarilor de modernizare la primele 50 de locuri de joaca sunt estimate la suma de 60.500 de lei.

 

Primarul Sorin Apostu a mai afirmat ca in parc va fi amplasat si un post de politie comunitara, pentru a preintampina devastarea si distrugerea locurilor de joaca si a bunurilor din parc.

Comentarii Facebook