Orban cere demisia lui Ponta, în scandalul Roșia Montană. Lăpușan îi IRONIZEAZĂ de la Cluj

 

Deputatul Ludovic Orban a cerut demisia lui Victor Ponta și a ministrului Dan Șova, pentru declarațiile date în privința despăgubirilor cerute de Rosia Montană.

 

Orban este unul dintre politicienii care spune lucruri trăznite, oriunde, oricând și trebuie ignorat! Declarațiile lui trebuie luate ca atare. Mâine poate îi cere demisia președintelui Obama”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

 

Ludovic Orban a afirmat că statul român își poate spăla imaginea numai prin demiia celor doi. ”Dupa parera mea, din situatia asta nu se poate iesi decat prin demisia domnului Sova si a domnului Ponta. Nu poti sa zici luni, ca premier, la trei, patru ore inainte sa dea un comunicat compania, ca aceasta companie poate sa dea statul in judecata si statul sa plateasca daune de 2 milioane”, a spus deputatul, conform presei centrale.

 

Primul lucru care pe mine ma deranjeaza este ca una dintre principalele teme de campanie în USL a fost Rosia Montana si gazele de sist. Sunt multi oameni are au votat cu noi pentru ca au crezut ca noi vom bloca aceste proiecte. Nu poti sa te schimbi brusc peste noapte, dupa ce ai ajuns la putere, sa devii un sustinator ale acestui proiect”, a completat Orban.

 

Alt lucru care ma deranjeaza este modul in care a fost pus in scena. Nu poti sa initiezi o schimbare majora in politica aliantei dintre PNL si PSD fara sa faci o consultare macar a parlamentarilor. Sa nu credeti ca in randul parlamentarilor PSD exista un entuziasm deosebit in sprijinirea proiectului. Ba chiar sunt nedumeriti multi dintre ei ca au fost pusi in aceasta situatie fara sa li se ceara parerea”, a incheiat Orban.

Comentarii Facebook