Uioreanu vrea pace la PNL: ”Nu voi mai candida la nici o funcție politică în viitorul Birou Politic Județean”



Președintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a făcut o serie de comentarii la adresa afirmațiilor apărute în urma anulării alegerilor interne din PNL Cluj și a declarat că nu va mai candida pentru nicio funcție politică în partid, dacă de asta e nevoie pentru a păstra organizația unită.

Decizia conducerii centrale de A AMÂNA alegerile interne nu se discută. Ele se vor desfășura dacă și când se va decide, după verificările care vor fi făcute. În ce mă privește, nu voi mai candida la nici o funcție politică în viitorul Birou Politic Județean dacă se va considera că asta este singura soluție pentru a menține unitatea organizației. În fond, sunt vicepreședinte al PNL la nivel național, președintele ales al Consiliului Județean Cluj și aceste demnități nu se negociază, se câștigă prin vot, și am suficiente argumente in favoarea mea. Dar nici nu voi permite ca această organizație să ajungă pe mâna unor aventurieri politici, oameni prea mici pentru a îmbrăca haina elegantă a liberalismului”, a declarat Horea Uioreanu.

Acesta susține că nu și-a dorit o altă funcție doar pentru a avea o titulatură în plus, ci pentru a ”asigura maximum de succes” partidului și a face în continuare echipă cu senatorul Marius Nicoară.

Nu mi-am dorit funcția de președinte al organizației județene pentru a avea o titulatură în plus. Am intrat în cursa electorală internă convins că funcția administrativă pe care am câștigat-o anul trecut trebuie dublată de cea politică pentru a asigura maximum de succes. Argumente în favoare acestei opinii erau tocmai succesele obținute de Marius Nicoară în mandatul său de președinte al Consiliului Județean Cluj! Pe de altă parte, mi-am anunțat intenția de a candida doar după ce, am discutat cu actualul lider al PNL Cluj, care a câștigat, avându-mă , atât funcția politică pe care o deține cât și mandatele de senator. Era, așadar, firesc, să-mi doresc să fim în continuare o echipă”, a mai precizat Uioreanu.


Comentarii Facebook