Miercuri 30 Noiembrie

Noul președinte ALDE Cluj este Avram Gal, cercetat de DNA pentru afaceri necurate în pandemie


Avram Gal, cercetat de DNA pentru trafic de influență, a fost numit președinte al ALDE Cluj.

Deși dețin o funcție de vicepreședinte la nivel național am acceptat provocarea de a relansa formațiunea noastră într-unul dintre cele mai dinamice centre de dezvoltare ale țării. Clujul a devenit un epicentru al creșterii economice, iar în calitate de promotor al ideilor autentic liberale voi demara o serie de inițiative menite să aducă regiunea la potențialul său optim.

Deși actuala administratie liberală investește serios in marketing, erijându-se în cea mai perfomantă echipă de conducere, în urma discuțiilor cu oamenii se poate lesne constata câte probleme serioase zac nerezolvate.

Astfel, începând cu dezechilibrele pietei imobiliare ce retează orice posibilitate tinerilor de a avea o situație locativă decentă, și până la circulația absolut sufocantă din oraș (un blocaj generealizat ce afecteaza semnificativ calitatea aerului), sunt necesare politici inteligente care să vină în sprijinul oamenilor”, a spus Gal

În 2020, Avram Gal a fost plasat sub control judiciar de DNA pentru trafic de influență, primind 400.000 de lei pentru a ajuta o firmă să câștige contracte cu Unifarm pentru achiziția de echipamente anti-COVID în 2020, scrie Clujul politic.

Comentarii Facebook