Noul prefect al Clujului, Tasnadi Szilard, nu îl cunoaște pe Emil Boc sau Alin Tișe


Noul prefect al Clujului, Tasnadi Szilard, a spus că nu îl cunoaște pe Emil Boc sau Alin Tișe, dar că este emoționat și vrea să muncească.

Am adormit aseară devreme, iar dimineață aveam telefonul plin de mesaje. Toată dimineața am vorbit la telefon. Nu mi s-a descărcat niciodată bateria atât de repede. Sunt șocat, am multe emoții, dar încerc să mă acomodez cu ideea. Sunt convins că o să mă descurc, că o să ne descurcăm, pentru că este o muncă de echipă. Știu că sunt primul prefect maghiar al județului Cluj, dar sunt convins că vom prospera, că vom merge înainte cu viteza corespunzătoare. Nu trebuie să apară frici etnice, administrația locală se face prin colaborare cu toți cei implicați și prin deschidere. Nu îi cunosc personal pe domnii Tișe și Boc, dar voi fi accesibil și bine intenționat”, a subliniat Tasnadi, pentru Media9.

Despre Mircea Abrudean a spus că ”a gestionat super-bine criza covid. Sunt convins că vom merge înainte cu aceleași rezultate. Promit o transparență totală, iar în ceea ce privește pandemia, vom continua comuncările obișnuite ale situației, conform standardului impus de Abrudean”, a mai afirmat Tasnadi Szilard.

Comentarii Facebook